Giriş Yap
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

U-Power Entegre Safety'de

21-04-2021 16:11
U-Power Entegre Safety'de
İş Güvenliği Ayakkabılarında Avrupa’nın 1 Numaralı İtalyan Markası

Çalışma koşullarına en uygun iş ayakkabısının seçimi iş güvenliği için büyük önem taşımaktadır. Böyle bir ayakkabıyla çalışmak, iş güvenliği yasalarına uymanın yanında, çalışma alanınında yüksek konfor, güvenlik ve performans da sağlar. Yapılan araştırmalar iş kazalarında elden sonra ikinci sırada ayak sağlığının geldiğini göstermektedir. Ayakla ilgili iş kazalarının çoğunluğu, kayma, düşme ve batma sonucunda oluşmaktadır. U-Power’ın dünyaca bilinen marka gücü iş ayakkabıları üzerinedir. Geliştirdiği teknolojilerle güvenli, konforlu, yüksek performans sağlayan kaliteli iş ayakkabılarını İtalyan tasarımıyla birleştirir. Kaydırmazlığı yüksek taban üzerine yaptığı ARGE çalışmaları ve ürün yelpazesi ile ihtiyaçları beklentilerin ötesinde karşılar.

Farklı İhtiyaç ve Beklentileri Karşılayan Konseptler

Her U-Power ürünü büyük bir dikkatle planlanıp üretilir. Üretim sürecinde ve sonrasında tüm detaylar Toplam Kalite Yönetim sistemiyle yönetilir. U-Power için çalışanların yaşam kalitelerini artırmak ana hedeftir; bu amaçla, her bir çalışanın ihtiyacını ve bekletilerini karşılayabilecek konseptler oluşturulmuştur.

 İş Güvenliği Ayakkabılarında Standartların Üzerinde Kalite 

U-Power iş ayakkabıları konusunda geliştirdiği ve patentini aldığı teknolojilerle rakipleri arasında fark yaratmaktadır. CE standartlarını karşılayan tasarımının yanında, bu standartlara kendi teknolojilerini ekleyerek beklentilerin ötesinde ve standartların üzerinde ürün kalitesi sunar.

Güvenlik, Konfor ve Teknolojinin İtalyan Tasarım Gücüyle Birleşimi

U-Power konseptleri, iş ayakkabılarında moda yaratan İtalyan tasarımlarını iş sağlığı ve güvenliğine taşır. U-Power ürünleri ihtiyaca özel eşsiz tasarımları ve renkleriyle hem profesyonel hem de günlük yaşamda rahatça kullanılabilir. Tüm ürünler el yapımıdır. Üstün konforu, farklı konseptler altında toplayarak 35-48 arası numara seçenekleri ile müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunar.

Üstün Tedarik Gücü

Berk Group, tedarik gücü ile müşterilerinin ihtiyaçlarını anında ve eksiksiz karşılayarak hizmet vermektedir. Kesintisiz, hızlı ürün tedariği ile müşterilerine sürdürülebilir, kaliteli bir hizmet sunar.

Üstün Taban Teknolojisi

İş sağlığı ve güvenliğinde yapılan araştırmalara göre ayakkabılardan kaynaklanan iş kazalarının % 60’ı kaymadan kaynaklanmaktadır. U-Power özellikle tabana yönelik yaptığı ARGE çalışmalarıyla, kayma katsayısı yüksek taban teknolojileri geliştirmiştir. Tüm modellerinde kayma katsayısı standartların çok üzerindedir.

Neden U-Power?
  • Müşteri memnuniyeti odaklı, müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak hazırlanmış ürünler,
  • Yüksek mühendislik ve teknoloji çözümleriyle malzeme seçimi ve üretim hattının doğrudan kontrolü,
  • Müşteri ihtiyaçlarını doğru analiz edebilen uzman ekip,
  • Yüksek teknoloji ve kalite standartlarıyla müşteri ihtiyaçlarına uygun ürünler,
  • Tamamı el yapımı, İtalyan tasarımı ürünler,
  • Üstün taban teknolojisi.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.